PROGRAMARE




Hemoroizi – tratamente minim-invazive

Tratamente ale bolilor hemoroidale cu metode minim-invazive!

La Tami Clinic Timisoara trebuie doar sa vii si in cel mai scurt timp posibil problema cu hemoroizii este rezolvata! Scapa de durerile si de tot disconfortul cauzat de hemoroizi. Specialistii Tami Clinic folosesc metode minim-invazive pentru tratamentul hemoroizilor, fara operatie.

Hemoroizii (interni) sunt vene care captusesc canalul anal ca niste pernite si asigura inchiderea etansa a anusului. Daca hemoroizii sunt afectati in mod permanent, ca de exemplu in constipatia cronica, ei se maresc si sunt impinsi treptat in afara anusului.

Simptome caracteristice hemoroizilor: sangerarea prin anus, cu sange rosu, urmata de prolabarea hemoroizilor in afara anusului, insotita de secretie anala care pateaza lenjeria, o senzatie neplacuta de presiune.

Cum pot fi tratati hemoroizii?

Netratati cresc mult in dimensiuni si ramane ca singura optiune terapeutica interventia chirurgicala, cunoscuta pentru inconvenientele majore. Tratamentul medical si masurile igieno-dietetice au rol de ameliorare. In mod normal, hemoroizii trebuie excizati, pentru ca ei sa nu se dezvolte in continuare si sa evolueze spre stadii mai avansate.

Tami Clinic Timisoara abordeaza o maniera nechirurgicala de tratament in cazul bolii hemoroidale. Fara internare, pacientul se prezinta pentru cateva sedinte in clinica. Pacientii aflati in tratament de hemoroizi la Tami Clinic nu au nevoie de spitalizare, ei merg in continuare la serviciu si isi continua viata sociala in ritm normal.

Vrei sa scapi foarte usor de hemoroizi?

Suna acum la: 0356-006 491 sau 0256-490 701

Estimarile arata ca 1 din 2 oameni va avea hemoroizi, candva, in timpul vietii. In general, hemoroizii sunt asociati cu sedentarismul.

Ce sunt hemoroizii?

Excrescente varicoase formate prin dilatarea venelor din zona sfincterului, care provoaca dureri si sangerari.

Cum apar hemoroizii?

In mod natural, toti oamenii au „hemoroizi”. Adica vase sanguine care captusesc canalul anal si asigura inchiderea etansa a anusului. Cand activitatea hemoroizilor e deranjata, in cazul constipatiei cronice de exemplu, venele se umfla si se transforma in pernite de tesut. Hemoroizii se maresc si sunt impinsi treptat in afara anusului.


De ce apar?

Hemoroizii apar in situatii de presiune. Cand presiunea asupra vaselor de sange din anus e prea mare. De exemplu, in cazul constipatiei sau diareei cronice. Cine mai pune presiune?

Stresulobezitatea si hipertensiunea

Sedentarismulfavorizeaza hemoroizii printr-un tonus muscular scazut sau o postura gresita. 90 % din femei pot dezvolta afectiunea dupa sarcina Exista si predispozitii genetice.

Cum ii recunoastem?

Simptomele cele mai frecvente care anunta boala hemoroidala:

  • intepaturi in jurul canalului anal
  • secretii care pateaza lenjeria sangerari: de la urme usoare pana la hemoragii profunde
  • senzatie permanenta de presiune

Citeste si articolul despre hemoroizi in timpul sarcinii, la femei.

Atentie! Imagini explicite: