Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r41618mark/public_html/tamiclinic.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Despre Noi | TamiClinic
PROGRAMARE
DESPRE NOI

La Tami Clinic nu ne place constipatia (de fapt, suntem inamicul ei principal). Nici relatiile constipate dintre pacient si doctor. Suntem adeptii unei relatii directe si destinse. Aici, vei descoperi mai mult decat un doctor. Vei descoperi un partener pentru sanatatea ta.

In schimb, ne place relaxarea. Iti dai seama de cum intri pe usa clinicii. Vei descoperi un spatiu cald si discret, dupa chipul si asemanarea noastra. Poti sa uiti ca ai venit la doctor. Esti ca acasa la un prieten. Daca vrei sa simti atmosfera, te invitam sa vezi urmatoarele imagini ale clinicii.

Marturii ale pacientilor nostri:

 

“Cand mi-am dat seama ca nu am alta scapare decat sa merg la un medic pentru a rezolva aceste probleme jenante, m-am simtit rusinata. Am avut noroc: o prietena mi-a recomandat sa merg la Tami Clinic de pe Vacarescu. M-am dus, ce sa fac? M-a primit o tanara simpatica, toata un zambet. Mi-a spus ca imediat o sa intru la domnul doctor. Asa a fost. Cabinetul e foarte curat. Medicul mi-a inspirat incredere. Un om foarte deschis, care spune lucrurilor pe nume. De atunci, am fost de patru ori la Tami Clinic si ma simt foarte bine.”

–  Elena B., Timisoara, 39 ani

 

 

“La Tami Clinic am scapat de neplacerile operatiei de hemoroizi!”

– Vasile C, Arad, 55 ani