Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r41618mark/public_html/tamiclinic.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.tamiclinic.ro | TamiClinic
PROGRAMARE
Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.tamiclinic.ro

Continutul website-ului www.tamiclinic.ro (in continuare, denumit site) este proprietatea SC Tami Clinic SRL, societate care este si operatorul acestui site si are sediul pe str. Iancu Vacarescu nr.19, ap.4, Timisoara, jud. Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J35/2976/2006, cod unic de identificare 19043908.

Titularul detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site. Drepturile titularului sunt protejate de legislatia romana in vigoare.

Site-ul este un portal web de prezentare a servicilor oferite, continand si o sectiune de informatii medicale realizate de personal cu studii medicale si o platforma de programare online.

Prin completarea formularului, puteti adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite, puteti formula sugestii sau reclamatii.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in nici un caz si pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site. Pentru a afla informatii detaliate si complete despre serviciile puse la dispozitie de Titular, va puteti adresa personalului nostru atat telefonic, cat si in scris, utilizand datele de contact puse la dispozitie de catre noi in sectiunea de contact dedicata.

Totodata, nu ne facem responsabili in nici o masura de continutul furnizat de terte persoane, de continutul sectiunilor publicitare, al mesajelor publicitare sau de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului.

Nici unul din materialele care alcatuiesc continutul acestor site-uri nu constituie o oferta ferma de a contracta si cu atat mai mult, ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu medical sau de asigurare.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate in cadrul acestui site, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Titularului.

Titularul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului. Totodata, Titularul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut din site.

Utilizatorii pot folosi continutul site-ului doar pentru uzul personal si niciuna din actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii acordului prealabil al Titularului:

  1. Indepartarea sau alterarea continutului sau a insemnelor care identifica dreptul de autor al titularului asupra continutului;
  2. Modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, total sau partial, din site;
  3. Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

 

Ce va oferim prin intermediul site-ului

Site-ului nostru este un loc de prezentare si informare despre clinica Tami Clinic, un centru medical privat.

Pe acest website puteti gasi diverse tipuri de informatii prezentate, utile pentru dumneavoastra, precum: specialitati medicale existente, echipa medicala, servicii medicale, orar, despre colaboratori, informatii de contact, articole cu caracter strict general, informativ despre diverse boli, preventie, noutati, oferte, etc.

 

Reguli pentru vizitarea/utilizarea site-ului

Acest document pe care il parcurgeti, intitulat “Termeni si conditii” reprezinta regulile definite de noi si de legilslatia in vigoare, pe care va rugam sa le cititi si sa le acceptati pentru a putea vizita sau utiliza site-ul nostru.

Vizitarea si utilizarea site-ului se pot face numai prin citirea si acceptarea prezentului document “Termeni si conditii” in totalitate. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest document, fara o notificare prealabila, veti putea vedea oricand continutul complet si la zi a “Termenilor si conditiilor”, in sectiunea localizata in josul paginilor site-ului.

Calitatea de “Vizitator” o au toti cei care acceseaza site-ul nostru, indiferent cat de des si care doar parcurg diversele sectiuni cu informatii, articole etc

Calitatea de “Utilizator” o dobandesc toti cei care acceseaza site-ul, indiferent cat de des, dar care fie completeaza chestionarul de satisfactie, fie corespondeaza cu noi prin intermediul formularului de contact.

 

PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site este proprietatea SC Tami Clinic SRL (cu exceptia sectiunilor unde este mentionata expres sursa de provenienta) si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala, la nivel national si international. Folosirea fara acordul scris al SC Tami Clinic SRL a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Serviciile, orarul sau alte informatii prezentate pe site au caracter informativ, ele pot suferi modificari, de aceea pentru o informare exacta si la zi, in momentul in care aveti nevoie va rugam sa sunati la numerele de telefon afisate pe site si va vom oferi informatiile de care aveti nevoie, la zi, aceste detalii fiind de actualitate in acel moment.

Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Link-urile catre terte pagini web inspre care se poate face trimitere de pe acest site sunt doar cu caracter informativ si sunt strict responsabilitatea tertelor parti care le detin, atat sub aspectul politicii lor de prelucrare a datelor personale, cat si sub aspectul functionarii si a veridicitatii informatiilor continute.

Conectarea si trimiterea catre pagina de start a www.tamiclinic.ro de pe alte site-uri, se face doar cu acordul nostru scris, motiv pentru care te rugam sa ne contactezi in prealabil.

Fiecare Utilizator raspunde pentru veridicitatea identitatii declarate, cat si a informatiior furnizate. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati sunt direct responsabile, in conformitate cu legile in vigoare.

SC Tami Clinic SRL nu raspunde pentru evenimentele cauzate de fapte care nu sunt sub controlul sau. Serviciul oferit de acest site nu ofera garantii pentru functionarea permanenta a platformei online, functionarea fara erori, virusi informatici sau actiuni ce nu pot fi controlate de noi, dar vom intreprinde toate actiunile necesare pentru a asigura conditii optime de functionare si comunicare.

www.tamiclinic.ro este gazduit pe serverele unei terte companii, nu este in responsabilitatea SC Tami Clinic SRL nici un fel de disfunctionalitate a mijloacelor tehnice utilizate de catre Utilizatori survenita in cursul sau ulterior accesarii acestui site, dar SC Tami Clinic SRL va depune toate diligentele pentru a asigura accesul si functionalitatea site-ului. De asemenea, nu putem garanta ca site-ul va functiona continuu, fara intreruperi si erori din cauza conexiunii la Internet. In cazul in care exista probleme in utilizarea site-ul nostru, va rugam sa ne contactati prin intermediul Formularului de Contact sau sa ne scrieti la adresa de email:office@tamiclinic.ro

 

Securitatea datelor personale

Pentru stocarea datelor cu caracter personal se folosesc serverele partenerilor nostri profesionisti in domeniu, care garanteaza prin contract respectarea tuturor conditiilor tehnice si de confidentialitate, conform legii. Toate echipamentele tehnice folosite pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare privind drepturile dumneavoastra si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, puteti contacta si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la adresa: www.dataprotection.ro

SC Tami Clinic SRL nu incurajeaza sub nicio forma SPAM-ul. Orice utilizator/vizitator care ne-a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul, poate opta oricand pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, solicitand acest lucru la adresa de e-mail info@tamiclinic.ro, iar noi vom opera imediat aceasta solicitare.

 

Completand datele in formularul de contact, inainte de a trimite formularul va dati acordul expres si neechivoc asupra tuturor mentiunilor din “Termeni si conditii” prevazute in acest document, cat si asupra tuturor prevederilor din “Acord prelucrare date personale”, pentru stocarea si prelucrarea datelor oferite de dumneavoastra, in scopurile mentionate mai sus.

 

Va multumim!