Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r41618mark/public_html/tamiclinic.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
NOU!!! Tratamentul insuficientei venoase, acum cu ultima generatie de LASER – ELVeS Radial™ | TamiClinic
PROGRAMARE
NOU!!! Tratamentul insuficientei venoase, acum cu ultima generatie de LASER – ELVeS Radial™

Tratamentul insuficientei venoase, acum cu ultima generatie de LASER – ELVeS Radial™, revolutioneaza abordarea minim invaziva a acestei afectiuni. Este efectiv si simplu – tratament minim invaziv cu efecte cosmetice excelente si dureri minime! Timpul de tratament redus la o singura sedinta si reluarea rapida a activitatilor normale sunt beneficii clare pentru pacienti!

ELVeS Radial™ – Laser – solutia perfecta – viitorul este radial

Pentru tratarea refluxului venos superficial, ELVeS Radial™ a schimbat viitorul tratamentului endovenos cu laser. Impreuna cu ELVeS® Laser System (1470nm), acest sistem unic de fibre este considerat ca fiind o tehnologie noua, unica si totodata cea mai avansata.

ELVeS Radial slim™

ELVeS Radial slim™ este special conceput pentru a trata refluxul venos superficial al venelor perforante si al venei safene mici. Mai multe variante anatomice si recidivele provenite in urma stripping-ului se trateaza deasemenea intr-un mod eficient cu Radial Slim™.

In curand mai multe informatii…..