Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r41618mark/public_html/tamiclinic.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734
Radiofrecventa contra venectaziilor | TamiClinic
PROGRAMARE
Radiofrecventa contra venectaziilor

 

 

Tami Clinic aduce in premiera la Timisoara o metoda revolutionara pentru tratamentul varicelor. Metodele de pana acum nu ofereau rezultate sigure.

Prin termocoagulare cu radiofrecventa venectaziile sunt eliminate vazand cu ochii. Instant.

Pregatiti-va de invazia fustitelor si a pantalonilor scurti! Varicele sunt pe cale de disparitie!

Cum eliminam varicele?
Termocoagularea reprezinta un punct de cotitura in tratarea varicelor. Procedura high-tech are succes acolo unde metode clasice precum scleroterapia (injectarea unor substante iritante) sau laserterapia si-au aflat limitele. Actioneaza si asupra celor mai subtiri vene. Fara sa afecteze pielea. Nu degeaba o folosesc practicieni de pe tot globul.

Ce e termocoagularea?
Termocoagularea foloseste puterea undelor radio de inalta frecventa. O solutie completa si 100% sigura, pentru orice tip de piele. Varicele sunt eliminate instantaneu. Practic, se dizolva. Ca si cum ai sterge urmele de creion cu o radiera. Expresia „iti ia durerea cu mana” n-a fost nicicand mai adevarata. Cu ajutorul aparatului TC 3000, varicele se evapora ca si cum n-ar fi fost. Ultima oara, varicele au fost vazute la Tami Clinic. Dupa care au disparut…

Click pentru o demonstratie video cu echipamentul TC 3000 pentru tratatrea venelor, angioamelor stelate, cuperoza si puncte rosii: