PROGRAMARE
Colonhidroterapia, o infuzie de viata

Apa este viata. Suntem inotatori din prima zi. inca dinainte de nastere. De mici invatam prima sarcina a zilei: sa ne spalam fata si ochii. Dar pe dinauntru cine ne limpezeste? Colonhidroterapia foloseste forta vitala a apei pentru purificarea organismului. Pentru regenerarea lui. Picatura cu picatura.

 

Colonhidroterapia este o terapie cu traditie. Acum e deservita de tehnologia de varf si de medici specializati. Occidentul i-a redescoperit binefacerile.

Pentru jumatatea de vest a Romaniei, terapia colonului se practica numai la Timisoara, prin grija doctorului Milorad Avramovic. Exclusiv la Tami Clinic.

 

Ce este colonhidroterapia?
A nu se confunda cu clisma. Colonhidroterapia (irigarea colonului) este cea mai completa, simpla si sigura metoda de detoxifiere a corpului. Prin folosirea delicata a apei, colonul este curatat de impuritati, hidratat si tonificat. Rezultatul: colonul isi va indeplini functiile ca nou. Si va raspandi o stare de bine in tot organismul.

 

Tinerete fara batranete?
Se spune ca „Varsta e doar o cifra”. Colonhidroterapia intareste aceasta afirmatie, prin efectele sale binefacatoare. Purifica organismul, ii creste vitalitatea, infrumuseteaza corpul. Tineretea fara batrinete nu mai e doar un basm.

 

Colonhidroterapia de ieri pana azi
In ultimii ani, colonhidroterapia a intrat in meniul zilnic al clinicilor de wellness. Dar terapia nu e noua. Inca de acum 3000 de ani, egiptenii i-au cunoscut efectele binefacatoare. Hipocrate mentioneaza plantele ce trebuiau folosite in timpul curatarii intestinelor. In secolul XVI, irigarea colonului era descrisa in detaliu, iar in 1906 apare in dictionarul Larousse. Azi, terapia este condusa de medici pregatiti teoretic si practic. Hidroterapeutii sunt atestati de foruri specializate.

 

Pentru cine este indicata?
Oricine are de castigat de pe urma acestei terapii. Chiar daca avem o alimentatie corecta si facem exercitiu fizic, suntem expusi la toxinele din mancare, aer si apa. O curatire periodica ridica tonusul oricui, dar este indicata mai ales pentru:
– cei care isi schimba dieta sau incep o cura de slabire
– sportivii care vor sa imbunatateasca eficienta metabolismului
– cei care au folosit antibiotice timp indelungat
– cei care doresc sa renunte la fumat sau alcool

 

Cu cine lupta in mod direct?
– probleme digestive, iritatii intestinale, constipatie, hemoroizi, colita
– alergii
– astm bronsic
– oboseala cronica, dureri musculare, artrita
– probleme dermatologice: acnee, iritatii, psoriazis, eczeme.

 

Cum arata o sedinta?
O sedinta de colonhidroterapie e ca o infuzie de viata. De fapt, o infuzie de apa filtrata. Apa calduta este introdusa cu precizie pe toata lungimea colonului. Apoi este aspirata inapoi. Procedeul se repeta de mai multe ori. In acest timp, hidroterapeutul ajuta la eliminarea reziduurilor suplimentare prin masarea a abdomenului. Suna relaxant, nu? Asa este.

 

Care sunt beneficiile?
O sesiune de terapie e ca ploaia pentru pamantul uscat de arsita. Sparge materialul intarit si deshidratat, permitand hidratarea colonului. Prelucrarea reziduurilor se va face mult mai eficient. La fel, asimilarea substantelor nutritive. Ceea ce usureaza munca ficatului si a rinichilor. Si previne „ruginirea” colonului.

 

Colonhidroterapia concediaza parazitii?
4 din 5 oameni sunt infectati cu paraziti. Specialistii considera ca medicamentele nu sunt suficiente pentru inlaturarea parazitilor din corp si recomanda irigarea colonului. Totodata, colonhidroterapia concediaza si bacteriile negative. Bacteriilor sanatoase le ofera in schimb un mediu de lucru placut, pentru productia de vitamine B si K. Pe care un colon curat le absoarbe imediat.

 

Cat dureaza o sedinta?
O sedinta tine 30-45 de minute. Este in intregime monitorizata de calculator si de medicul terapeut. Oamenii definesc experienta drept confortabila si relaxanta. Altfel nu s-ar explica popularitatea procedurii in clinicile din strainatate.

 

Cat dureaza terapia?
Eliminarea mizeriei adunata ani in sir pe peretii colonului nu se poate face intr-o zi. Numarul de sedinte variaza de la un individ la altul. Dupa prima intalnire se apreciaza, de comun acord, frecventa vizitelor. Aceasta tine de istoricul clientului, de dieta si de asteptarile sale privind curatenia organismului.

 

Ce echipament folosim?
Confortul si siguranta pacientului sunt pe primul loc. De aceea, la Tami Clinic folosim echipamentul german recomandat de comisia CHT si de clinicile private din Europa: Colon Hydromat Confort Procedura e 100% sigura: apa prefiltrata, echipament steril, tubulatura de unica folosinta. Si nu implica medicamente. Colonhidroterapia e la fel de naturala precum apa.

 

Cisteste si despre razboiul intestin sau autointoxicarea.

Vezi ce echipamente se folosesc pentru colonhidroterapie.